Albert I laan – Nieuwpoort

Albert I laan – Nieuwpoort

Op het einde van de Albert I laan, evenwijdig met de Zeedijk vind je deze kleine speeltuin. Goed verscholen tussen de planten en de kleurrijke tussenschotten vind je een basketveldje en een speeltuin voor jonge kinderen. De zachte ondergrond en de omheining maakt het ideaal voor kleuters.

Garzebekeveld – Adinkerke

Op de grens tussen Belgiƫ en Frankrijk vind je dit 30ha grote natuurdomein. Je kunt er een wandeling maken langs de vijvers en ravotten in de speelzone met heuvels en speelbos. Daarnaast is er ook een speelpleintje met een leuke variatie speeltuigen voor alle leeftijden.

Sint-Donaaspark – Zeebrugge

Recht tegenover de nieuwe cruiseterminal ligt dit leuke parkje. Er is een voetbalveld en speeltoestellen voor alle leeftijden. Voor de grote is er oa een speelboot en kabelbaan. Voor de allerkleinsten zijn er naast het speelhuisje heel wat toestellen op hun maat. Doorheen de speeltuin loopt een parcours met enkele hindernissen. Er zijn ook hangmatten, Leer mess

Schore – Middelkerke

Tussen de velden ligt het kleine dorpje Schore. Naast de kerktoren ligt een voetbal- en petanqueveld, alsook een kleine speeltuin. In eerste instantie de ideale speelplek voor de jongeren uit de buurt, maar gezien door Schore heel wat fietsroutes passeren is dit de ideale stopplaats tijdens een fietstocht.

Lejeunelaan – Koksijde

In de villawijk van Koksijde vind je deze leuke speeltuin. Niet groots, maar de ideale tussenstop tijdens een wandeling in de wijk.

Harmoniestraat – Antwerpen

Het Harmoniepark van Antwerpen-Berchem is een klein stukje groen tussen de drukke straten en appartementsblokken. In het park vind je drie speelzones geschikt voor kinderen van alle leeftijden en een voetbalveldje. In eerste instantie vooral voor de mensen uit de buurt, maar kan ook een leuke stop zijn voor gezinnen die de stad bezoeken.

Rivierenhof – Antwerpen

Op een boogscheut van het cenrum van Antwerpen vind je het oudste provinciaal domein van het land. Een mooi park van 135 hectares met plezier voor iedereen. Uiteraard is er een leuke speeltuin, maar je vindt er heel wat meer. Er is een outdoor fitnessruimte, een doolhof, een verkeerspark, een kinderboerderij, een minigolfterrein, … De Leer mess

Tillegembos – Brugge

Temidden van dit bos ligt een zeer leuke speeltuin waar ieder kind zich zeker zal amuseren. Voor de oudsten zijn er heel wat klim- en slingertuigen en een evenwichtsparcours. Voor de allerkleinsten is er een kleine glijbaan en schommel. Daarnaast zijn er heel wat speelhuisjes en kunnen ze op een echte tractor klauteren. Vlak naast Leer mess

Stadspark – Torhout

Tussen het moderne stadhuis, het atletiekveld en het zwembad van Torhout vind je een tof park. Er is een speeltuin met speeltuigen voor de jongsten en klimtuigen voor de grotere kinderen. Aan de andere zijde van het park ligt het skatepark en een multisportveld.

De Warande – Torhout

Dit groot omheind speelterrein wordt tijdens de paas- en zomervakantie gebruikt door de speelpleinwerking, maar tijdens de openingsuren zijn ook ouders en hun kinderen welkom. Verenigingen, scholen, organisaties… kunnen het domein afhuren. Het speelterrein bestaat eigenlijk uit drie grote speeltuinen. Voor de kleinsten is er een grote, aparte en volledig omheinde speeltuin. Hier staan heel Leer mess