Albert I laan – Nieuwpoort

Albert I laan – Nieuwpoort

Op het einde van de Albert I laan, evenwijdig met de Zeedijk vind je deze kleine speeltuin. Goed verscholen tussen de planten en de kleurrijke tussenschotten vind je een basketveldje en een speeltuin voor jonge kinderen. De zachte ondergrond en de omheining maakt het ideaal voor kleuters.

Bunker – Pamel (Roosdaal)

Op het hoogste punt van Pamel staat een bunker met prachtig zicht over de omgeving en Ninove. Rondom ligt een een leuk parkje inclusief een speelparcours. Veel kinderen zullen toch uitgedaagd worden om de bunker te beklimmen. Ideale picknickplaats tijdens een fietstocht in de buurt.

Kerkstraat – Koksijde

Leuke speeltuin bij een woonwijk. Er is een kabelbaan, enkele klimtoestellen en een glijbaan. Leuk voor de kinderen uit de buurt, maar ook een ideale tussenstop tijdens een fiets- of wandeltocht.

Lejeunelaan – Koksijde

In de villawijk van Koksijde vind je deze leuke speeltuin. Niet groots, maar de ideale tussenstop tijdens een wandeling in de wijk.

Groenhagestraat – Leffinge

Temidden van een woonwijk ligt deze goed verborgen speeltuin. Allemaal houten speeltoestellen en rondom omheind. Er is een klimtoestel, een glijbaan, speelhuisje en een grote schommel. Ideaal voor kinderen tot 8 jaar.

Harmoniestraat – Antwerpen

Het Harmoniepark van Antwerpen-Berchem is een klein stukje groen tussen de drukke straten en appartementsblokken. In het park vind je drie speelzones geschikt voor kinderen van alle leeftijden en een voetbalveldje. In eerste instantie vooral voor de mensen uit de buurt, maar kan ook een leuke stop zijn voor gezinnen die de stad bezoeken.

Rivierenhof – Antwerpen

Op een boogscheut van het cenrum van Antwerpen vind je het oudste provinciaal domein van het land. Een mooi park van 135 hectares met plezier voor iedereen. Uiteraard is er een leuke speeltuin, maar je vindt er heel wat meer. Er is een outdoor fitnessruimte, een doolhof, een verkeerspark, een kinderboerderij, een minigolfterrein, … De Leer mess

Franciscus Dierendonckstraat – Middelkerke

Deze kleine speeltuin ligt goed verscholen achter het kerkhof en enkel te bereiken via het padje dat in de Franciscus Dierendonckstraat vertrekt of langs het pad naast de gracht. Het is een avontuurlijk parcours die vooral geschikt is voor jonge kinderen.

Torwoud – Torhout

Dit is een zeer geslaagde combinatie van natuur en speeltuin. Er is een leuke waterspeelzone en een speelbos met avontuurlijke speeltoestellen. De geschikte plaats om speels te genieten van een stukje natuur. De vijver zorgt voor een mooie setting en op de houten brug maak je zeker een leuke gezinsfoto.

Sint-Catharinaplein – Oostende

Middenin deze Oostendse woonwijk vind je op het plein een eenvoudige speeltuin en voetbalveldje. Ideale wijkspeeltuin voor kinderen uit de buurt.