Vossenhol – De Haan

Vossenhol – De Haan

Goed verscholen in het bos van De Haan vind je deze leuke speelzone. Alles is gemaakt met de lokale bomen en kinderen van alle leeftijden zullen zich hier zeker amuseren. Ideale stop of eindpunt van een boswandeling.

Wonderbos – De Haan

Dit is geen standaardspeeltuin, maar eerder een beleving. Als je dit stukje bos instapt, dan merk je meteen de kabouters op die je welkom heten. Bedoeling is dat je het parcours volgt en de opdrachten vervult. Deze zijn zeer gevarieerd en kunnen sportief, leerrijk, rustig, … zijn. Aanrader!

Minigolf Astridplein – Wenduine

Naast een leuke speeltuin, gezellig restaurant en toffe tennisclub vind je op het Astridplein ook een minigolf. Twaalf verzorgde veldjes en een eigen bar om nog even na te praten. € 4 per persoon

Astridplein – Wenduine

Op slechts een paar meter van de zee vind je dit leuke plein. In eerste instantie is hier de tennisclub van Wenduine gevestigd, maar er is ook een leuke speeltuin die vrij toegankelijk is. Het is echter niet verboden om op het terras van de club een koffietje te drinken terwijl de kinderen zich amuseren. Leer mess

Zeedijk – Wenduine

Voor de zeedijk van Wenduine ligt deze speelboot. Glijbaan, schommel, hangmatten, … Allemaal met zicht op zee. In de buurt zijn er uiteraard heel wat terrasjes en is het mogelijk om een gocart te huren.

Sportcentrum Haneveld – De Haan

Naast het sportcentrum van De Haan vind je een skateparkje, omnisportveld en een speeltuin. De speeltuin heeft een glijbaan die boven op de berg start, een speelhuisje en schommels. Er is een Finse piste die rond de sportvelden loopt en langs de speeltuin passeert.

Skatepark – Wenduine

Naast het Wielingenbad valt er vanalles te doen. Op de zeedijk is er een tof en verzorgd skatepark en voor de ingang van het zwembad is er een omnisportveld.

De Slierberg – Wenduine

In het bos van Wenduine hebben ze op de helling een reuzeglijbaan geplaatst en kun je dus van de berg “slieren”. Beneden is een klein klimparcours tussen de bomen. Extra leuk is dat er ook takken klaar liggen om een kamp te bouwen. Ideale stop tijdens een boswandeling!