Albert I laan – Nieuwpoort

Albert I laan – Nieuwpoort

Op het einde van de Albert I laan, evenwijdig met de Zeedijk vind je deze kleine speeltuin. Goed verscholen tussen de planten en de kleurrijke tussenschotten vind je een basketveldje en een speeltuin voor jonge kinderen. De zachte ondergrond en de omheining maakt het ideaal voor kleuters.

Zeedijk – Nieuwpoort

De zeedijk van Nieuwpoort is een mooie en gezellige promenade. Centraal vind je een leuk klimnet op het strand. Ideaal als pauze tussen het winkelen door.

Robert Orlent Centrum – Nieuwpoort

Naast de Vlaamse Vaarschool vind je deze kleine speeltuin. De speeltuin is volledig omheind en voorzien van een zachte ondergrond en hierdoor perfect voor jonge kinderen. Ideale tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht door de jachthaven van Nieuwpoort.

De Vierboete – Nieuwpoort

Midden in de haven van Nieuwpoort vind je naast restaurant De Vierboete deze kleine omheinde speeltuin. Ideaal als tussenstop tijdens een fietstocht of wandeling door de jachthaven.

Stuiverwijk – Nieuwpoort

Goed verborgen tussen deze woonwijk vind je een leuke speeltuin. Uitgestrekt langs het wandelpad zijn er een heleboel avontuurlijke speeltuigen. Perfect voor de kinderen uit de buurt, maar kan ook een leuke tussenstop zijn tijdens een fietstocht.

Leopold II park – Nieuwpoort

Centraal ligt het zwembad van Nieuwpoort en in het park komen veel mensen uit de buurt samen om te sporten of gezellig samen te zijn. Naast het zwembad is een speeltuin die in eerste instantie vooral gericht is op jongere kinderen. Grote troef is dat dit bij mooi weer een waterspeeltuin is en op die Leer mess