Ter Zwaanhoek – Oostende

Ter Zwaanhoek – Oostende

In deze wijk vind je naast het wandelpad deze eenvoudige maar volledige speeltuin. Er is een leuke klimtoren met glijbaan, enkele springveren voor de jongsten en een schommel. naast de speeltuigen is veel open ruimte waar gesport en geravot kan worden.

Molenhoekstraat – Oostende

In Zandvoorde vind je deze open speeltuin. Enkele speeltuigen voor de allerkleinsten, een slinger en een paar evenwichtstoestellen. Ideale speeltuin voor kinderen uit de wijk.

Sint-Catharinaplein – Oostende

Middenin deze Oostendse woonwijk vind je op het plein een eenvoudige speeltuin en voetbalveldje. Ideale wijkspeeltuin voor kinderen uit de buurt.

Hoevestraat – Oostende

Temidden van een woonwijk in Zandvoorde vind je deze mooie speeltuin. Alle speeltuigen en zelfs de voetbaldoelen zijn uit hout gemaakt. Centraal is er een klimparcours en rondom vind je een schommel, slinger, glijbaan, voetbalveldje, …

Egellaan – Oostende

In Zandvoorde vind je tussen de woonwijk en het natuurgebied Keignaert een leuke speeltuin. Er zijn klimtoestellen, schommels en ook voor de allerkleinsten zijn er enkele speeltoestellen. Naast de speeltuin is er een basketbaldoel en een groot grasveld. Het unieke van deze speltuin is de razendsnelle skeelerpiste. Op deze pistes worden geregeld kampioenschappen gereden en Leer mess

’t Kasteeltje – Oostende

Vlak naast de afrit van Zandvoorde ligt deze groene zone. Achter het Kasteeltje vind je in de open ruimte een voetbalveldje. Achter de bomen en naast de tafeltennisclub ligt een avontuurlijke speeltuin. Tip: als je het wandelpad volgt, dan kom je uit bij een andere leuke speeltuin.

Prins Roselaan – Oostende

In Mariakerke ligt deze kleine, maar zeer complete speeltuin. Er is een omnisportveld, een kleuterspeeltuin en en uitdagend klimtuig voor de grotere kinderen. In eerste instantie leuk voor de vele jonge gezinnen uit de wijk, maar gezien van hieruit een fietspad vertrekt kan het ook interessant zijn als pauze tijdens een fietstochtje.

Baanhof – Oostende

De wijk wordt doorkruist door heel wat groen, wandelpaden en beekjes en dit plein is de kers op de taart. Grote groene zone met een voetbalveldje en leuke speeltuin. De vele klimtuigen lijken in eerste instantie enkel voor grotere kinderen, maar ertussen zitten ook heel wat zaken die leuk zijn voor kleuters. Deze wijkspeeltuin is Leer mess

Ostend Tennis Club – Oostende

Vlak naast de tennisclub van Oostende vind je deze kleine maar leuke speeltuin. Voor de kleinsten is er een speelhuisje met glijbaan en enkele springveren. Voor de ets oudere kinderen is er schommel en enkele originele speeltuigen. Vlak naast de speeltuin ligt het terras van de tennisclub waar je terecht kunt voor een koffie of Leer mess

Mansveldstraat – Oostende

Op deze locatie is vanalles te beleven. Er is een grote, avontuurlijke speeltuin waar vooral de grote kinderen zich zullen amuseren. Daarnaast is er ook nog een multisportterrein en een skateramp.