Stadspark – Torhout

Stadspark – Torhout

Tussen het moderne stadhuis, het atletiekveld en het zwembad van Torhout vind je een tof park. Er is een speeltuin met speeltuigen voor de jongsten en klimtuigen voor de grotere kinderen. Aan de andere zijde van het park ligt het skatepark en een multisportveld.

De Valkaart – Oostkamp

In het gemeentepark ‘De Valkaart’ vind je deze grote speeltuin. Iedereen vindt hier wel iets leuks. Er is een grote speeltuin en een apart gedeelte voor de kleuters. Er is ook nog een basket- en voetbalveld en een skatepark. Vlak naast de speeltuin vind je ’t Bloemenhuisje waar je vrijblijvend terecht kunt voor een hapje Leer mess

Mansveldstraat – Oostende

Op deze locatie is vanalles te beleven. Er is een grote, avontuurlijke speeltuin waar vooral de grote kinderen zich zullen amuseren. Daarnaast is er ook nog een multisportterrein en een skateramp.

Sportcentrum Haneveld – De Haan

Naast het sportcentrum van De Haan vind je een skateparkje, omnisportveld en een speeltuin. De speeltuin heeft een glijbaan die boven op de berg start, een speelhuisje en schommels. Er is een Finse piste die rond de sportvelden loopt en langs de speeltuin passeert.

Skatepark – Wenduine

Naast het Wielingenbad valt er vanalles te doen. Op de zeedijk is er een tof en verzorgd skatepark en voor de ingang van het zwembad is er een omnisportveld.

Skatepark – Bredene

In Bredene werd een gloednieuw skatepark gebouwd en het is duidelijk dat ze hiervoor raad gevraagd hebben aan de jeugd. Ernaast vind je een voetbalveldje, speeltuin en een basketbalveldje.